Siirry pääsisältöön

Kierrätystä ja jatkoikää vaatteille

Mekkoni resorit ovat jo lörpsähtäneet ja venyneet, eikä näytä oikein kivalta enää. Ja jotenkin en tykännyt yläosasta. Vaikka toki olen tätä paljon käyttänyt. Tein nyt Liisa Häklin kaavan mukaisen yläosa tähän ja uusin samalla resorit.

Vihreä mekko ei sitten ihan sopinutkaan vartalolleni ja jostain syystä tuo kangas on ihan hirveän sähköinen, joten se liimautuu kiinni vartaloon....ei kiva. Yksivärisistä t-paidoista alkaa olla aika luopua (päivä paistaa läpi) mutta niitä tarvitaan lisää, joten tästä tuli paita.
Ostin muutama vuosi sitten Ruskovillan kalliit villahousut, jotta voisin pitää mekkoja talvellakin. Nämä eivät näytä niin villahousuilta kuin itse neulotut. No jostain syystä nämä ovat ihan reikiä täynnä eikä niitä enää voi mekon kanssa pitää. Minä en ole sellainen, joka voi käyttää reikäisiä housuja vaikka ne muotia olisivatkin. Minulla on muitakin Ruskovillan vaatteita mutta ilmeisesti nämä ovat koin herkkua, koska muut ovat ehjiä mutta nämä ihan syöty. Tai sitten nämä olivat joku maanantai-kappale. Ruskovillalta ei tultu yhtään vastaan vaan sanottiin vain että pistä ne muovipussiin ja selitettiin miksi he eivät käytä myrkkyjä. No tiesin kyllä tämän, ihmettelin vain miksi nämä kelpaavat syötäväksi mutta samassa paikassa säilytetyt toiset housut ja lämmitin ei.
 Tein kypärämyssyjä ja tumppuja veljen pojille. Kestäköön sen mitä kestävät. Paljon ei housuista jäänyt jäljelle, koko tais olla M. Yritin vältellä reikäkohdat, joku jäi mutta osui ompeleiden kohdalle ja pari paikkasinkin.

Kommentit