Mun villapaita

Tilasin Englannista langat ja toivoin vihreän sävyn olevan oikeanlainen. Ja olihan se kiva. Ja kun värjäys on tuollainen epätasainen, ei lankakerien värierot erotu lainkaan. Ja kuvista näkyy miten väri vaihtelee...todella hankala kuvattava. Mutta väri on sellainen sammaleen vihreä, jos menisin metsään makaamaan niin varmaan ei erottaisi paidasta kuin napit.
Olen näistä Eden cottagen langoista tehnyt yhtä sun toista ja se vaan on ihana lanka. Pehmeä, vähän esim.hartioilla kutittelee muttei häiritsevästi, konepestävä ja kaunis.

Malli http://www.ravelry.com/patterns/library/mielie-vest ja itse muokattu/jatkettu hihoilla ja kauluksen tein oman pääni mukaan.
Lanka Eden cottage Bowland DKValesivusauma 


Jouduin tekemään lisää napinreikiä koska olivatkin liian kaukana toisistaan. Yleensä tulee liian tiheään, joten ajattelin nyt jättää isommat välit mutta sekään ei toiminut. Levitin vain yhtä silmukkaa sen verran että sain reiän. Toivottavasti kestää....täytyy säästää tuota lankaa reilusti, jos nämä repeävät/ratkeavat joskus...yhden napinreiän huolittelin mutta siitä tuli jotenkin hassun törrö että päätin jättää muut tekemättä.

 

Tässä paita ennen pingotusta. Kumma miten se kastelu jo suoristaa kiharat ja pehmentää neuleen.


Kommentit

  1. Tosi kaunis neule! (: Hauska yksityiskohta tuo kaulus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kerrankin onnistui tosi lähelle sitä miltä tuo päässäni näytti.

      Poista

Lähetä kommentti