Siirry pääsisältöön

Takki

Ostin Kankaiden yöstä mielestäni hyvin vähän (vain jotain 5-6 metriä...), sellaisia herkkuja, joita olin jo katsellut ja mitkä nyt sitten sattuivat olemaan tarjouksessa.

Olin miettinyt joskus että pitäisikö tehdä takki trikoosta mutta sitten ajattelin että onhan noita villatakkeja yms. Mutta nyt kun nämä ilmat ovat vaihdelleet hyvinkin laidasta laitaan, olen huomannut että juurikin sellainen trikootakki voisi olla hyvä. Villatakki tai huppari on liian kuuma, mutta hihattomalla tai t-paidalla on vähän viileä. Ja töissä ainakin välillä viluttaa ja välillä taas on kuuma. Vein töihin yhden kotitakkini ja totesin että onpa hyvä. Jos likaantuu, ei haittaa, voi huoletta pestä useita kertoja viikossa. Villapaitoja kun ei viitsisi koko ajan pestä, vaikka suurin osa takeistani sen kestääkin (on useimmiten kriteerinä langoille että pitää pystyä pesemään).

No niinpä sitten muokkasin paitakaavaa pidemmäksi mekkokaavan avulla, leikkasin etukappaleen keskeltä ja eiku ommellen. Halusinkin sellaisen, jota ei saa kokonaan kiinni, vaikka ompelinkin nauhat tuohon eteen, että sen saa tarvittaessa kiinni mutta pysyy hyvin päällä ilmankin.

Kangas ja resori PaaPii
Kaava Käsityökerholehti+oma muokkaus
Resorin reuna jäi rumasti törröttämään, joten jouduin kikkailemaan jotain. En tiedä näyttääkö tuo sitten paremmalta...heh.
Kommentit

  1. Tulipa kiva :) Kiitos ideasta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tiina. <3 Kiva jos saat inspiraatiota. Voi olla että minäkin teen toisen....tai kolmannen...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti