Lapaset itselle ja muille

Serkkuni tilasi minulta pöllölapaset. Olin tehnyt aiemmin itselleni ja antanut ne hänen äidilleen. Hän valitsi Louhittaren Luolasta värit mini-Väinämöisistä (koska väripyynnöt olivat sellaisia että mietin, että lankoja jäisi paljon yli, enkä välttämättä keksisi niille käyttöä). Minä lisäsin vielä valkoisen ja musteen värin noihin pieniin yksityiskohtiin.
Malli oli liian suuri silmukkamääriin joten jouduin muokkaamaan pöllöä pituus ja leveyssuunnassa. Ihan hyvin tuo silti onnistui. 
Nyt sairastaessani sain sitten nämä tehtyä mutta hiukan mua epäilyttää mahtuuko, sain mittoja toki mutta on se aina erilaista tehdä muille, koska itse ainakin tykkään napakasta mutta siitä tulee helposti liian napakka....mutta me näemme pian, joten se selviää sitten.
Edit. Kyllä peukalot olivat liian pienet. Jouduin purkamaan ja neulomaan uudet. Toisesta tuli vähän tiukempi ja lapaset muutenkin olivat hyvin napakat. Toiveena oli että alla voisi pitää toisia lapasia mutta ei näiden alle kyllä mitään mahdu.

Lanka Louhittaren Luola Väinämöinen
Puikko 2,5
Itselleni tein ruskeat, koska yhdet vanhat alkavat olla jo niin nukkaiset että kehtaako niitä enää pitääkään...Halusin jotain pientä kivaa koristetta ja muistin nähneeni Pinterestissa nappeja ommeltuna niin sanotusti väärin eli lanka meneekin napin reunojen yli eikä pelkästään reikien kautta.

Lanka Vuorelman Veto
Puikko 4
Napit lasitettu kookosnappi

 

Kommentit