Siirry pääsisältöön

Joogatoppi

Minun on vaikea löytää hyviä ja edullisia joogatoppeja. Siis sellaisia urheiluliivityyppisiä ilman ahdistavia ja puristavia kaaritukia yms. Että voi seistä päällään ilman että tissit lävähtää naamalle.
Päätin sitten kokeilla tehdä itse. Kun tekee trikoosta niin piukan, että sen juuri ja juuri saa päälle puettua niin luulis olevan riittävästi pitoa. Heh heh.
Jotkuthan kulkevat ihan tämmösissä ja legginseissa mutta en minä. Minulla on tuon päällä vielä paita. Mutta eihän sitä tiedä, jos näistä näin hienoja tulee ja jos kropankin saa treenattua niin mikä ettei!

No tein sitten jonkinlaisen kaavan yhdestä topista ja surruttelin menemään. Jämistä tein, jotta voin kokeilla. Jos toimii niin sitten voi tehdä ihan kokonaisista kappaleistakin.
Kaksi neljästä olivat liian pieniä. Toiseen niistä tein selkäpuolelle lisäkaistaleen, joten luulen, että sitä voin käyttää. Tuo musta oikealla alhaalla oli mekon yläosa, jonka olin viskannut tilkkulaatikkoon, mutta käänsin vain reunaa niin tuo toimii ihan tuollaisenaan.


EdestäTakaa
Ja sitten näiden toppien päälle voi laittaa nämä:
Malli vanhasta ostopaidasta
Kankaat PaaPii (yksivärinen okra), Jyväskylän kangaskauppa (pilvi) ja Ommellinen (maatuska)
Resorit PaaPii

Merkkaan nämä joogapaitani (ja housuni) om-merkillä, jotta mieheni tietää mihin pinoon paitani kuuluvat...ja onhan se kiva lisäkin.

Kommentit