Paloma-lapaset

Aloin etsiä tätä jotta voisin laittaa linkkiä mutta en löytänyt mistään. Kunnes muistin että olisinko aloittanut wordpressissä....no siellähän se oli luonnoksissa. Eli nämä on tehty jo yli vuosi sitten mutta nyt vasta siis julkaistaan...

Lapaset
Lanka Debbie Bliss Paloma 1 molempia värejä
Puikko 5

Yhdessä lapasessa silmukoita 40 (nyt jos tekisin, tekisin ensin 36 silmukalla, vartta 10 cm ja sitten lisäisin silmukoita tuohon 40 silmukkaan ja aloittaisin peukalokiilan).

En kirjoittanut ylös langan menekkiä, mutta väittäisin että molemmista jäi vähän yli. Riippuu toki kädestä ja käsialasta, mutta luulisin että kahdella kerällä pärjää. 

Ostin nämä Palomat joskus huivilangaksi. Mutta nyt jotenkin olen kyllästynyt tekemään huiveja koska niistä ei koskaan tule sellaisia kuin pitäisi ja niitä on laatikko täynnä jo....mutta olen halunnut talveksi lämpimiä, huopamaisia tumppuja, joten tein Palomasta reilun kokoiset tumput ja heitin pesukoneeseen. Nämä huopuvat mutta eivät juuri kutistu. Jonkun verran joustaakin vielä pesun jälkeen. Ja jatkossa voin pestä nämä käsin tai sitten pesen vielä kerran koneessa. Ranteesta nämä ovat liian väljät mutta ehkä jos alla pitää jotain toisia niin pysyvät kädessä.

IMG_4532

IMG_4533
Ja konepesun jälkeen
  IMG_4680

IMG_4681 


IMG_4679

Kommentit

  1. Paljon näihin meni lankaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kappas, se tieto tuosta puuttuukin...väitäisin että minulla oli molempia värejä yksi kerä ja molemmista jäi vähän yli.

      Poista

Lähetä kommentti