Jämistä vaatteita itselle

Tein joskus harmaan mekon (linkistä löytyy teksti, mekko on se missä on neulova pupu taskussa). Sain siihen tahran helmaan, joka ei lähtenyt millään. Minulla oli paita (linkistä löytyy, pitkähihainen sydänkuvioitu paita), jossa oli liian lyhyt helma, joten yhdistin paidan ja tahriintuneen helman ja käytin sitä kotimekkona. Mutta mekon yläosa olikin tosi kiva, samoin se alkuperäinen kokonaan harmaa mekon yläosa. Jonka olin jo aiemmin tehnyt t-paidaksi mutta johon tuli liian lyhyt helma. Paitoja minulla on kuitenkin aina liian vähän tai ei juuri sellaista mitä tarvitsisin, joten kokeilin taas yhtä muutosta. Leikkasin  sydän-paidan irti tahriintuneesta helmasta ja ompelin harmaan t-paidan helman siihen kiinni. Siitä tuli nyt pitkähelmainen pitkähihainen.

Leikkasin kainaloiden alta poikki harmaan mekon yläosan ja ompelin siihen uuden alaosan. Tilasin kankaan tietämättä mitä siitä tekisin. Se vain jotenkin lumosi minut verkkokaupassa!
Ja siitä tuli tällainen:


Ja pipoa tehdessä huomasin, että pötkö on liian pitkä, joten leikkasin sitä lyhemmäksi. Siitä palasta tein pannan. Vähän napakampi tuo saisi olla mutta menettelee.


Kommentit