Vanhasta uutta

Haluaisin kovasti uudistaa vaatekaappiani mutta toisaalta sieltä löytyy ihania vaatteita, joita vain en osaa tai pysty käyttämään. Niinpä totesin, että jos en keksi sille uusintakäyttöä, heitän eteenpäin.
Tässä siis muutamia muokkauksiani.


http://hupsistakasilla.blogspot.fi/2015/12/ompelin-paitoja.html
Noista paidoista olen muokannut jo tuota sydänpaitaa ompelemalla siihen helman, joten siitä tuli mekko. Helman kankaassa oli tahra, joka ei lähde pois pesussa (tuli itse asiassa suurempi ja näkyvämpi kun yritin poistaa useampaan otteeseen) joten se on nyt kotimekko.

Tuosta palapaidasta leikkasin hihat joskus että teen uudet mutta en ole vieläkään saanut leikattua, eikä se enää miellyttänyt silmää muutenkaan, joten siitä tuli alushousut!!


Kietaisupaidasta tein tavallisen paidan. Samalla uudistin hiukan hassun mutkaisen, törröttävän ja epätasaisen kaula-aukon. Ja tämä on mielestäni niin onnistunut, että täytyy kyllä kokeilla vastakin!

 Tämä hupputakki oli paita, jota olisin halunnut käyttää enemmänkin, mutta se oli turhan juuri sopiva joistakin kohdin, joten sen pukeminen ja riisuminen oli aina vaikeaa. Nyt se toimii huomattavasti paremmin bolerona tai mikä pikkutakki tuo nyt sitten olisikaan nimeltään. Nappi vaan täytyy vielä ommella.


 Tässä on yhdistetty kaksi suosikkipaitaani. Pöllöpaidasta hihat olivat liian lyhyet ja alkoivat olla jo kuluneet, niinpä ompelin toisesta paidasta hihat tähän (sen helma oli liian lyhyt). Samalla lyhensin helmaa niin ettei tämä enää ole tunikamainen vaan ihan rehellinen t-paita.

Kommentit