Siirry pääsisältöön

Tilkkutäkki

Olen nyt läheisten vauvabuumin myötä alkanut tehdä kaikenlaista pientä. Niinpä piti tehdä myös tilkkupeitto. Kankaanpalasia on hirmuiset määrät mutta ne ovat niin epämääräisiä ettei niistä oikein mitään järkevää saa tehtyä. Mutta pieniä tilkkuja saisi leikattua. Niinpä laskeskelin kuinka monta palaa tarvittaisi tietynlaisiin peittoihin ja aloin leikata. Viheliäistä hommaa kyllä.

Ompelin tilkut yhteen. Sitten ompelin yhden tarpeettoman ja pitämättä jääneen huivin lämmikkeeksi ja sitten vielä puuvillakankaan (vanha pussilakana) taakse niin ihan hyvä tuosta tuli. Söpö ainakin.
Tämä jää itselle, koska en oikein ole tyytyväinen jälkeen mutta tulipahan kokeiltua. Katsotaan saanko tehtyä muista läjistä toisenlaiset. Yksi on vaaleanpuna-sini-valkoinen, vähän ehkä tyttömäinen ja toinen kasa on selkeesti harmaa-musta-valko-sävyinen. Katsotaan innostunko tekemään vielä lisää vai saanko tehtyä noitakaan....ehkä vielä löytyis paloja tuommoiseen ruskea-vihreä-maailmaan.
Taustakangasta ei oikeastaan ole mutta mietin, että voisin käyttää yhden ruskea vieraslakanan....tai jotain tyynyliinoja...
Ja peitto tarkastelun alla:


Kommentit