Siirry pääsisältöön

Jokapaikan mekko

Tämä ruskea on uusi yritys juhlamekosta. Eli kun pitää olla vähän siistimpää, tasaisempaa niin tämä sopii minun vaan. Sukkahousuilla, leggareilla, asusteilla voi sitten säätää sopivaksi tilaisuuteen. Hiukan tästäkin tuli ihonmyötäinen, joten taidan ommella sivusaumaan pienet levennykset. Ja sitten leikitään, että tein ne tarkoituksella. Heh.
Edellinen musta ( vuoden-2015-mekot ) joutui uudelleenkäsittelyyn juurikin sen takia, että se päällä erottui jokaikinen muhkura, makkara mitä oli ja suurensi niitä että näytin todellaa läskiltä, joka on ahtautunut makkarankuoreen. Ei oikein juhliin sopivaa....niinpä tein siitä t-paidan ja hameen. Molempiin ompelin resorit, joilla sain muutamia senttejä lisäpituutta ja hyvät tuli.

En tiedä johtuuko se siitä että nämä yksiväriset ovat hiukan paksumpia kankaita, että niistä tulee helposti liian napakoita, koska eivät laskeudu ja istu ihan niin hyvin kuin ohuemmat vai mistä tämä johtuu. Mutta nytpä tiedän että jos teen näin napakasta trikoosta niin voi huoletta lisätä muutaman sentin saumoihin. Helpompi se on sitten pois ottaa kuin lisätä.

Kommentit