Siirry pääsisältöön

Mysteerihuivi 2015

Osallistuin ensimmäistä kertaa KAListeluun. Eli neulotaan samaan aikaan porukalla samasta ohjeesta. Lankakauppa Titityy julkaisi Mysteerihuivin ohjeen, jonka oli tehnyt Veera Välimäki. Lankana oli Louhittaren Luolan Tuulen tytär, joten en voinut kieltäytyä.


Ongelmani oli että minulla on huiveja jo pilvin pimein, eivät enää mahdu laatikkoon vaikka moni on jo käytössäkin....niinpä kyselin facebook-sivullani että kuka haluaa huivin. Ja eräs ystäväni halusi. Hän kävi valitsemassa värit ja minä tein tilauksen.

Ohje tuli neljässä osassa, kolme ensimmäistä tuli hujauksessa, ehdin hyvin tehdä ennen kuin seuraava osa tuli, mutta reunusosuus olikin sitten raskain ja hitain. Sitä väkersin pari viikkoa ainakin. Kierretyt silmukat eivät ole minun juttuni. Tulihan siitä kaunis mutta en ehkä tekisi uudelleen.

Huivi on malliltaan puoliympyrä mutta vaikka kuinka yritin pingotella en saanut siitä oikean mallista. No, eipä se käytössä varmaan haittaa. Liekö ongelmana ollut se, että tein alussa yhdet lisäykset liian tiheästi.

Malli http://www.ravelry.com/patterns/library/the-other-one


Kommentit