Arryo-huivi

Kun Kerään tuli Malabrigon lankoja, oli ihan pakko mennä hypisteleen. Mietin kuumeisesti mitä tarvitsen....öö...onhan noita huiveja ja paitoja ja ....mutta jotain on pakko saada tästä tehtyä.
No, sitten mietin että olen kyllä halunnut toista jättimäistä huivia, jota voi tarvittaessa käyttää peittona. Noissa kerissä on aika paljon lankaa, joten ajattelin että kahdesta tommosesta ehkä sais....


Puikko  7
No, loin 100 silmukkaa mutta suosittelen 80.
Sitten vain ainaoikeaa niin kauan kuin lankaa riittää.
:)
Minä nostan aina ensimmäisen silmukan kierroksen alussa neulomatta. Kun käännän työn, annan langan jäädä etupuolelle ja nostan sitten silmukan. Sen jälkeen vasta siirrän langan työn taakse. Näin rivistöstä tulee kaunis.
Minä ompelin napit leveämpään päähän ja kun olin tehnyt toisella kerällä 5 cm aloitin tekemään n.4-5cm välein napinreikiä (neulo 2 silmukkaa normaalisti, neulo 2 oikein yhteen tee langankierto ja jatka kunnes silmukoita on 4 jäljellä, tee langankierto, neulo 2 oikein yhteen, neulo 2 oikein) molempiin reunoihin. Kun lankaa oli jäljellä enää vähän, tein koko rivin kerroksen täyteen napinreikiä. Neuloin 4 silmukkaa reikien väleihin. Ja sitten neuloin normisti loppuun.


Kommentit