palmikkosukat jatkuu

Olipahan tehtävän anto....
Aloitin innoissani kun löysin hyvän värisen langan ja kun kävin vielä tilauksen tehneen neidin luona ja sukka oli kuin hänen jalkaansa valettu (tuhkimo!!), olin onnellinen!!
http://hupsistakasilla.blogspot.fi/2014/02/palmikkopolvisukat.html

No, sitten lanka loppui kesken. Ja sitä piti tulla lisää lankakauppaan mutta sitten ei tullutkaan. Aloin jo etsiä netistä mutta ei missään ollut tuota väriä. Onhan se nyt noloa, että sukkien tekemiseen menee puoli vuotta! Kun ne oikeesti tekee muutamassa illassa!!!

No, sain sitten kuitenkin yhden kerän sama lankaa mutta eri erää. Ei se mitään. Auringonvalossa eron huomasi, mutta jos ei tiedä niin ei ehkä huomaakaan. Mutta sitä ei vieläkään ollut riittävästi. Ajattelin, että koska teen sitä kaksinkerroin, voisinko käytää jotain muuta lankaa siinä kaverina.
Menin Kerään ja kokeilin mutta ei oikein löytynyt. Sitten löysin Lang Fantomasta mutta se oli vähän liian paksua. Mutta päätin kuitenkin tehdä sitten Fantomasta ja Jawollia yhdessä. Vähän karheampi ja inasen paksummalta tuo tuntuu mutta kun sukkia pesee ja käyttää niin ero varmasti häviää.

Tässä värierot, eli ylhäällä on sitä ensimmäistä lankaa, josta sain tehtyä ensimmäisen sukan kokonaan.
Sitten tulee samaa lankaa mutta eri värierää ja lopussa kohti varpaita tulee väärän värierän ja toisen langan sekoitusta.Mutta nyt ne on valmiit!! Toivottavasti kelpaa tilaajalle. Meinasi harmaita hiuksia tulla....

Kommentit