Jämäilyä

Päätin alkaa tekemään langanjämistä jotain. Kerissä on niin vähän lankaa, ettei niistä juurikaan voi itsessään mitään tehdä, mutta kun vähän yhdistelee niin kyllä tulee jo jotain.


Puuvillalangoista ajattelin tehdä kesäpipoja ja tiskirättejä. Mutta muistin sitten että voishan niistä tehdä kruunujakin!! Kyllä noista vielä rättejäkin tulee, niihin menee niin vähän lankaa.
http://hupsistakasilla.blogspot.fi/2013/12/kruunuja.html

Mummun huiviin menivät kaikki violetit ja vähän harmaata puuvillaa.
http://hupsistakasilla.blogspot.fi/2013/12/jamalankahuivi-nro-4.html

Louhittaren langoista sain menemään
pipoon keltaista, harmaata ja oranssinkeltainen kokonaan.
http://hupsistakasilla.blogspot.fi/2013/12/pipo.html
pipoon punaista ja uutena ostettua terrakottaa
http://hupsistakasilla.blogspot.fi/2014/01/pipo.html 

Merinovillasta huivi...Minulla oli tuo yksi punainen ja vajaa harmaa. Ostin mustia kaksi kerää mutta tarvitsin vain toisen. Eli nyt täytyy ostaa mustaa lisää tai keksiä sille jotain muuta väriä kaveriksi.... eiköhän sitä jotain keksi. ;)
http://hupsistakasilla.blogspot.fi/2014/01/tuubihuivi.html

Lang Touringista on erinäisiä vajaita keriä...taidan tehdä lapaset itselle vapaa-ajan käyttöön. Työlapasia on jo riittävästi. Mietin bussissa yksi päivä, että voishan sitä tehdä puuvillastakin lapaset! Kevät ja syksykäyttöön, kun on vähän viileetä mutta villaiset ovat vähän liian lämpimät...täytyy kokeilla.

Puuvillan ja pellavan sekoitustakin jäi. Siitä voisin tehdä sellaisen Edestakaisin liivitakin. Veeran malli, josta tein vain yläosan hartiahuiviksi....Kerässä oli vielä tummempaa, joten nappasin sitä vielä yhden kerän, joten saan helposti tehtyä yhden paidan noista.


Kommentit