Lempilankoja

Tässä vuoden aikana olen löytänyt lempilankoja. Aina päätän että nyt ostan jotain muuta mutta ei. Värit aina vain löytyvät sieltä yhdestä ja samasta mallista. Ja mikäs siinä jos on hyvä lanka. Kuka sitä nyt huonosta langasta tekiskään!!

Merinovillasuosikkini on Debbie Blissin Rialto DK ja Aran.

Villasekoitesuosikki Lang Touring, josta nyt värivalikoima on laajentunut ja nyt nappasin kaupasta pari ihanaa harmaata vaikken tiedä mitä niistä aion tehdä. :)Rowanin langat ovat ilmeisesti suosittuja mutta minä en niin hirveesti ole niistä innostunut.
Rowan fine art
 Muutamaa olen kokeillut. Mutta puuvilla-pellavasekoite oli ihanaa. Siitä tekisin taatusti lisää! Tein vihreä-oranssin huivin siitä. Jos sitä vaikka ensi kesäksi joku nätti kesätakki...
http://kera.fi/rowan-creative-linen.htmlNyt uusin oli tämä monessa paikkaa hehkutettu Paloma. Tein siitä hetkessä kolme pipoa!!
http://kera.fi/debbie-bliss-paloma.html

Yksi lempparilankani on ehdottomasti suomenlampaanvilla, joka värjätään käsin eli Louhittaren Luolan langat. Jos tietäisin, että kestävät käytössä hyvin, tekisin kaiken niistä!! Ja jos eivät olisi niin kalliita...
http://kera.fi/catalogsearch/result/?q=louhittaren+luola


Kommentit