Lapaset


Tästä se lähtee! Alpakasta lämmin sisälapanen. Kun sen olin tehnyt. Poimin silmukat resorista ja tein toisen lapasen 7veljeksestä siihen päälle. Ihan kamalaa lankaa mutta kun sitä sattui olemaan kaapissa niin tein. Nämä oli ihan kivat, vaikka vähän isot. No, ne kutistuu kun pesen, ajattelin.
Kun ensimmäisen pesun aika koitti ja otin nämä pesukoneesta (huom. kylmässä vedessä villaohjelma) niin itku meinas päästä! Sisälapanen oli huopunut mytyksi vihreän lapasen sisään ja vihreä lapanen venynyt. Sain onneksi kastelemalla ja venyttämällä sisälapaset sen kokoiseksi että pystyi käyttämään.
Nuo alemman kuvan ruskeat eivät mahtuneet enää kuin korkeintaan nuken käteen...joten ne sai tylyn roskistuomion.

 


Rakkaallani oli yhdet lapaset, joissa värit ovat hiukan tyttömäiset, joten tein niiden päälle  (7 veljestä) ruskealla toiset, joten nyt ne lämmittävät rakkaani käsiä enemmän ja ovat miehisemmät. ;)


Nykyisin teen kaiken pyöröpuikoilla. Myös lapaset. Ja nyt teen vielä molemmat parista samaan aikaan. Ihan huikeeta! Tulee varmasti samankokoiset!! Ja käytän Lang Touringia, jota menee kaksi kerää yhteen pariin. Nämä vihreät ovat vielä seiskaveikan loppuja.

Siskolle lapaset. Hän käyttää näitä eripareina sekoittaen vihreän ja punaisen. :)

Nämä ruskeat ovat minun lempilapaseni
Lankana Lang Touring ja sitä meni näihin lapasiin yksi kerä eli 50g.

Pöllövillitys iski...
Työhanskat
Aloitettu kärjestä magic loop-tekniikalla. Lang Touringia meni 50g.Kommentit